Grasrobots.be

Cart

Jouw grasrobot in topconditie met onze onderhoudsservice

Om ervoor te zorgen dat jouw grasrobot niet in panne valt en het volgende seizoen in topconditie kan starten, is een deskundig onderhoud essentieel.
Daarom bieden wij een compleet (winter)onderhoud en pitstop service aan. Zo heb jij geen omkijken naar jouw grasrobot gedurende de winter en is jouw machine gebruiksklaar wanneer het voorjaar begint!
Bovendien verleng je zo de levensduur van jouw materiaal.

Compleet onderhoud
Bij een compleet onderhoud halen wij je grasrobot op en zorgen we voor een volledige inspectie en reiniging van onder meer de behuizing, het chassis, de diverse onderdelen, enz. Daarna brengen wij deze terug bij jou thuis. Daar controleren wij vervolgens ook de vaste installatie. Bovendien kan je ervoor kiezen om de robotmaaier bij ons in een beveiligde en verwarmde winterstalling te stockeren.

Pitstop
Bij een pitstop doen wij onder meer een controle van de slijtage van het maaisysteem en de lagers en lezen we de werkuren en het aantal laadbeurten uit. Ook in dit geval brengen wij jouw robotmaaier terug bij je thuis.

 

Meer informatie of onderhoud aanvragen

Wil je graag meer informatie of gebruikmaken van onze onderhoudsservice? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Om alles tijdig georganiseerd te krijgen vragen wij jou vriendelijk om vóór 1 november jouw aanvraag in te dienen. Voor aanvragen die ons later bereiken gelden andere voorwaarden, tarieven en timing.

Klik hier voor onze FAQ van winteronderhoud.

Loading...
1