Grasrobots.be

Cart

Toadi

Wat is TOADI ?

Gras maaien, speelgoed opruimen, takjes en bladeren ruimen, het onkruid wieden en je eigendom beschermen. Het zijn slechts enkele zaken die de Toadi outdoor-robot zal kunnen uitvoeren. Toadi kan 100% autonoom werken en heeft geen kabel rond je domein nodig.

Haal hem uit de doos, plaats hem buiten en the magic happens: eerst scant hij je volledige domein en maakt hij een 3D-kaart, waarna hij aan zijn klusjes kan beginnen.

Het is moeilijk the geloven voor wie niet echt op de hoogte is van de technologie die vandaag voorhanden is. Ook wij zien vol verwachting uit naar de lancering van de eerste Toadi.

Meer nog: we volgen het op de voet en doen ons best om waar mogelijk een steentje bij te dragen in de ontwikkeling van deze nieuwkomer, die volgens de bedenkers (en ons) de wereld gaat verbazen!

lees meer via: www.toadi.com

: Tags

One thought on “Wat is TOADI ?

  1. Beste,

    Is het mogelijk om een Toadi uit te rusten met camera die onkruid herkent in grasveld – voetbalveld of op verhardingen en het maait of wegfreest of chemisch doodt met de nieuwste generatie onkruidverdelgers op basis van vb. Geraniumzuur ?
    cfr. Tertill robot, Robot Ruud ?
    Heb interesse in maairobot Toadi voor onderhoud aan appartementsgebouw voor grasveldbeheer, terreinbeheer en onkruidvrij houden van parking ?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...
1