Grasrobots.be

Cart

WAT?

Beperkte dienst na verkoop, dit is enkel voor wie lage prijzen verkiest boven een uitgebreide dienst na verkoop.
Wij passen dit service level ook toe voor ‘externe machines of installaties’, dat zijn grasrobots die niet bij ons aangekocht werden en hun bijhorende installaties.

 

WAAROM?

  • Om tegemoet te komen aan (onpersoonlijke/buitenlandse) webshops (zonder toonzaal/hersteldienst) die gelijkaardige producten aanbieden aan sterk verminderde prijs.
  • U krijgt een fixe korting op de normale catalogusprijs.
  • U wenst geen beroep te doen op onze uitgebreide dienst-voor & na-verkoop.

Indien u bij aankoop koos voor ‘ZERO-SERVICE’, maar toch beroep wenst te doen op onze uitgebreide dienst na verkoop, dan kan dat aan ons ‘ZERO-SERVICE’ tarief. Dat is ons normaal tarief, verhoogt met 30%.

 

Hoe?

U dient binnen het aan te kopen product de optie ‘ZERO-SERVICE’ te selecteren. De prijs zal automatisch aangepast worden.

 

UPGRADE naar GRASROBOTS.be-SERVICE

Indien u koos voor ZERO-SERVICE of u kocht uw grasrobot niet aan bij GRASROBOTS.be, dan kunt u alsnog genieten van onze uitgebreide dienst na verkoop.
Dit kan heel eenvoudig: na betaling van een eenmalige upgrade factuur*. Vanaf dat moment geniet u van GRASROBOTS.be-SERVICE.

* Bedrag van de upgrade factuur bedraagt 20% op de adviesverkoopprijs van uw grasrobot verminderd met 2% per verstreken jaar na aankoop, met een minimum van 300 euro incl. 21% BTW.

 

TERUG NAAR SERVICE-LEVELS

Loading...