Grasrobots.be

Cart

Door de jaren heen hebben wij bij GRASROBOTS.be gemerkt dat niet iedereen dezelfde verwachtingen heeft op het vlak van advies, service en ondersteuning. Daarom hebben we verschillende servicelevels uitgewerkt. Op die manier kunnen we al onze klanten op een gepast manier ondersteunen.

Hieronder vind je alle informatie terug.

Zijn er vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

ONLINE SERVICE

Onze ONLINE SERVICE is ideaal voor wie op zoek is naar een goedkope oplossing, maar toch bij een betrouwbare partner wil kopen en tegelijkertijd een beroep wenst te doen op onze uitgebreide dienst-na-verkoop.

Dit servicelevel is ook geldig voor externe machines of installaties (= grasrobots die niet bij ons werden aangekocht en de bijhorende installaties).
(meer informatie)

 

FULL SERVICE

Wie bij de aankoop van zijn grasrobot kiest voor FULL SERVICE, kan, voor de volledige levensduur van de machine, genieten van de uitgebreide dienst-na-verkoop. Bovendien betaal je een pak minder voor de installatie, dienst-na-verkoop en het onderhoud in vergelijking met de ONLINE SERVICE.
(meer informatie)

 

SERVICE PLUS – 6 jaar garantie

De SERVICE PLUS-garantie beschermt je tegen hoge kosten bij onverwachtse defecten. De zeer uitgebreide dekking betekent dat je, zelfs na het verstrijken van de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar, nog tot 6 jaar na aankoopdatum zonder zorgen kunt genieten van jouw grasrobot.
(meer informatie)

 

ONDERHOUDSOVEREENKOMST

Enkel FULL SERVICE-klanten kunnen een onderhoudsovereenkomst aangaan. Bij elk type onderhoudsovereenkomst geniet je volgende voordelen:

  • Je gaat voor maximaal comfort op maat;
  • Voor tussentijdse interventies betaal je geen transportkost;
  • Dankzij het regelmatige onderhoud, kan je steeds op een betrouwbare machine rekenen;
  • Jouw garantieverlenging blijft geldig bij een regelmatig onderhoud;
  • Bespaar 5% op alle onderdelen (niet geldig op accessoires).

Wij bieden 3 soorten overeenkomsten:

  1. BASIS onderhoudsovereenkomst;
  2. COMFORT onderhoudsovereenkomst:
  3. OMNIUM SERVICE

(meer informatie)

 

HUURSERVICE

Wens je een robot te huren in plaats van aan te kopen? Dat kan voor een vast bedrag per maand. De huurprijs wordt berekend op basis van het type machine, de oppervlakte van het maaigebied en de locatie van het maaigebied.
(meer informatie)

 

Laatst bijgewerkt door Hanne – 19/02/2020

Loading...
1