Grasrobots.be

Cart

Onze werkwijze:

U heeft besloten een grasrobot aan te schaffen? Perfect! Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Controleer of u zich bevindt binnen ons werkgebied.

 • U bevindt zich buiten ons werkgebied:
  Hier bieden wij geen installatie- en hersteldienst aan.
  U kunt uw grasrobot via onze webshop online aankopen. Deze wordt u kosteloos toegestuurd.
  Herstellingen aan uw robotmaaier doen wij graag, u zorgt zelf voor het transport.

 

 • U bevindt zich binnen ons werkgebied:
  Boek jouw advies op maat door een expert van GRASROBOTS.be en krijg het 100% terugbetaald.
  Voor advies op maat betaal je € 90*. Indien je kiest voor Full Service krijg je dit bedrag 100% terugbetaald bij aankoop van min. € 900. Een offerte aanvragen is bovendien helemaal gratis!
  Dus zoek je een overzicht van de mogelijkheden? Stuur ons een mailtje of spring dan gerust even binnen met een foto of schets van het betreffende maaigebied.
 • Indien u wenst kunt u uw grasrobot zelf installeren. Hier kunnen wij u bijstaan met raad als uw robotmaaier is aangekocht onder het juiste Service-level.
 • Wij kunnen ook de installatie voor u uitvoeren. Onze installatietarieven vindt u hier.
  De perimeterkabel wordt dan ingegraven met onze bekabelingsmachine. Afhankelijk van de omstandigheden wordt de kabel 1 tot 5 cm diep ingewerkt. Op deze manier is de kabel beter beschermd tegen kleine beschadigingen dan wanneer hij aan de oppervlakte ligt. Bovendien kunt u nadien nog zorgeloos uw gazon verticuteren.
  Opgelet!: zelfs een ingegraven kabel is niet bestand tegen beschadigingen van spaden, verluchtingsmachines of andere bewerkingen die dieper gaan dan 1 cm onder het grondoppervlak.
 • Na onze installatie krijgt u van onze technieker een uitgebreide uitleg betreffende het gebruik en de nazorg van uw robot. Het is aangewezen uw robot 1 maal per week te controleren en indien nodig te reinigen. Deze nazorg neemt slechts enkele minuten in beslag en valt onder uw verantwoordelijkheid.
  De juiste zorg bestaat, afhankelijk van type, veelal uit:

  • Het reinigen van de onderkant om opgehoopt gras te verwijderen
  • Visuele controle van de messen
  • Vervangen of reinigen van de messen. Alle types zijn zodanig ontwikkeld dat u dit heel eenvoudig zelf kan doen.
  • Het laadstation vrijhouden en contacten reinigen zodat de robot degelijk kan parkeren en opladen.

Naast uw wekelijkse controle is een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw grasrobot zeer sterk aan te raden. Tijdens het winteronderhoud kunnen wij problemen vaststellen die zich nog niet manifesteren tijdens het maaien én het winteronderhoud verlengt ook de levensduur van uw robotmaaier. U kunt zelf uw maairobot binnenbrengen of wij komen hem ophalen.

Ontdek hier ons aanbod.

Alle herstellingen worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Dit staat garant voor een korte hersteltijd.

Voor kleine herstellingen kunt u een afspraak maken, dit wordt dan onmiddellijk uitgevoerd terwijl u wacht.

Indien u wenst, of wanneer er defecten zijn aan uw vaste installatie, kunnen wij ook ter plaatse de herstelling uitvoeren. Afhankelijk van de afstand worden hiervoor transportkosten in rekening gebracht.

Wanneer we inschatten dat de herstelling langer dan een week zal duren, bieden wij een vervangtoestel aan. Zo hoeft u uw gazon niet handmatig te maaien.

Wij voeren ook herstellingen uit aan grasmaaierrobots die aangekocht werden bij collega’s, winkelketens of webshops, indien deze tot ons gamma behoren. Deze herstellingen gebeuren volgens de ONLINE-SERVICE voorwaarden.

Wij bieden de mogelijkheid aan om een grasrobot te huren. De installatiekost zit niet verwerkt in de huurprijs, alle onderhoudskosten zijn wel inbegrepen.

Een robot huren kan interessant zijn voor:

 • Wie een huurwoning heeft en niet wil investeren in een grasrobot.
 • Bedrijven, omdat het boekhoudkundig en administratief eenvoudiger is dan aankopen + afschrijven + jaarlijks variabele onderhoudskosten.
 • Iedereen die exact wil weten hoeveel zijn robot jaarlijks zal kosten.
 • Wie twijfelt over de prestaties van een grasrobot en het graag eens uitprobeert.

Ontdek hier onze huurvoorwaarden

Wij bieden ook een verlengde garantie tot 6 jaar aan.
Lees hier alles over deze 6 jaar garantie.

Via onze OMNIUM-SERVICE kunt u zorgeloos gebruik maken van uw robot, dit is een all-in overeenkomst. Zowel transportkosten, werkuren, als de meeste onderdelen zijn hierin inbegrepen.

Loading...