Grasrobots.be

Cart

EXPERT SINDS 2005

Sinds 2005 verzorgen wij de verkoop, installatie, herstelling en het winteronderhoud van uw grasrobot.

ENKEL GRASROBOTS

Gezien ons gamma enkel bestaat uit grasrobots, zijn wij specialist in ons vak.
Ongeacht het ontwerp van uw gazon kunnen wij u objectief adviseren welke robot de beste oplossing biedt voor uw situatie.

HERSTELLINGEN TER PLAATSE

Indien u zich binnen ons werkgebied bevindt, kan een herstelling bij u thuis gebeuren. Met onze mobiele werkplaats streven wij ernaar om herstellingen uit te voeren binnen de 7 dagen.

Lees hierover meer

ALLE HERSTELLINGEN IN EIGEN BEHEER

In ons perfect uitgerust atelier voeren we ALLE herstellingen zelf uit binnen de 7 dagen.
Bovendien beschikken wij over een uitgebreide onderdelenvoorraad, waardoor u zelden dient te wachten op een bestelling.

UITGEBREIDE DIENST NA VERKOOP

Via dossieropvolging, voor zowel uw grasrobot als vaste installatie, zijn wij in staat u vele jaren professioneel te ondersteunen.

INSTALLATIE SERVICE

Indien u de robot zelf wenst te installeren, dat kan! Hierbij delen wij graag onze kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u uw robot perfect installeert.

Wanneer wij de installatie verzorgen, dan wordt met behulp van onze kabellegmachine de kabel tot 5cm diep ingewerkt. Tevens staan wij garant voor een perfecte programmatie, met bijhorende testen.

Wij bieden 10 jaar garantie aan tegen gemaakte installatiefouten.
Lees hierover meer

Indien er nadien aanpassingen, wijzigingen of uitbreidingen nodig zijn, kunnen wij dit realiseren.

VERSCHILLENDE MERKEN

Ons doel is om geheel objectief een selectie te kunnen maken uit wat er op de markt aangeboden wordt, om zo voor elke situatie de meest geschikte oplossing te kunnen aanbieden. Sinds 2011 zijn er tal van nieuwe spelers op de markt, maar tot vandaag beperken wij ons bewust tot de initiële merken waar wij volledig achter staan. Wanneer er een nieuwe robot op de markt komt, dan evalueren wij of het zinvol is die ook aan te bieden.

TEAM VAN EXPERTEN

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat u zekerheid biedt voor toekomstige ondersteuning en nazorg. Opleidingen, zowel technische als theoretische, zorgen ervoor dat ons team steeds up-to-date is.
Lees hierover meer

100% TEVREDENHEID

Indien u niet tevreden bent over het maairesultaat, dan kan het toestel tot 2 maand na aankoop worden teruggegeven. U krijgt het aankoopbedrag, exclusief de installatiekost, terug. Eventueel verminderd met opgelopen schade aan het toestel.

WINTERONDERHOUD

Naast uw wekelijkse controle is een jaarlijkse onderhoudsbeurt zeer sterk aan te raden. Tijdens het winteronderhoud kunnen wij problemen vaststellen die zich nog niet manifesteren tijdens het maaien. Bovendien verlengt het winteronderhoud ook de levensduur van uw robot.

Ontdek hier ons aanbod.

DEMO TERREINEN

In Dendermonde beschikken wij over een groot demo- en testterrein met hellingen en verschillende boomsoorten, waarop u zo goed als alle robotmaaiers aan het werk kan zien. Ideaal om geluid of maairesultaat te vergelijken tussen de verschillende types.
We beschikken tevens over diverse andere (al dan niet publieke) referentiegazons, waar u één of meerdere van onze grasrobots aan het werk kan zien.
Op de interactieve kaart met ons werkgebied kan je onze referentie-gazons terugvinden, ze zijn aangeduid als ‘gele stippen’.

6 JAAR GARANTIE

Onze GRASROBOTS.be – 6 jaar garantie beschermt u tegen hoge kosten bij onverwachte defecten. De zeer uitgebreide dekking betekent dat u, zelfs na het verstrijken van de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar, nog tot 6 jaar na aankoopdatum zonder zorgen kan genieten van uw grasrobot.

Lees hierover meer

OMNIUM-SERVICE

Wie jaar na jaar een zorgeloos maaiseizoen tegemoet wenst te gaan, neemt best een Omnium-Service. U betaalt een vaste prijs per jaar berekend op basis van type maaier, terrein en locatie.

Lees hierover meer

HUUR-SERVICE

U kunt een robotmaaier huren i.p.v. te kopen (alle kosten, behalve de installatie, zijn inbegrepen)

Lees hierover meer

Kabelverbinder, 1 stuk

5.00 out of 5
1 review(s)
 2,42 inc. btw

Kabelverbinder, 1 stuk

5.00 out of 5
1 review(s)
 2,42 inc. btw
Met deze kabelverbinder kunt u de uiteinden van de begrenzingsdraad op een eenvoudige en waterdichte manier met elkaar verbinden. Dit is nodig wanneer u een onderbreking heeft in de begrenzingsdraad of deze wilt verlengen. Geschikt voor al onze merken +...
Vergelijk
messenset-rs
Nieuw

Messenset RS

0 out of 5
0 review(s)
 79,99 inc. btw

Messenset RS

0 out of 5
0 review(s)
 79,99 inc. btw
GEBRUIK ONS ALTERNATIEF - MESSENSET RS - HUISMERK. Set van 2 messen voor Robomow RS modellen - ook compatibel met RC modellen.
Vergelijk

Aansluitstekkers, 1 stuk – RC/RS

0 out of 5
0 review(s)
 2,00 inc. btw

Aansluitstekkers, 1 stuk – RC/RS

0 out of 5
0 review(s)
 2,00 inc. btw
Om de perimeterdraad aan het laadstation of aan perimeterschakelaar aan te sluiten
Vergelijk

Aansluitstekker, 1 stuk

0 out of 5
0 review(s)
 1,20 inc. btw

Aansluitstekker, 1 stuk

0 out of 5
0 review(s)
 1,20 inc. btw
Voor de aansluiting van de begrenzingsdraad aan de perimeterschakelaar/het basisstation. Geschikt voor: Husqvarna 105 Husqvarna 305 Husqvarna 308 Husqvarna 310 Husqvarna 315 Husqvarna 315X Husqvarna 320 Husqvarna 420 Husqvarna 330X Husqvarna 430X Husqvarna 440 Husqvarna 265ACX Husqvarna 450X
Vergelijk
Loading...
0