Grasrobots.be

Cart

Ik, Nico Janssens, ben opgegroeid in een familiezaak, Tuinen Janssens, die sinds 1978 actief is in de tuinaanlegsector. Naast mijn passie voor natuur en tuinen heb ik een grote liefde voor mechanica en automatisatie. Om die reden studeerde ik in 2004 af als industrieel ingenieur elektromechanica aan de Hogeschool Gent. Tijdens een aanvullende opleiding in 2005 aan de RUG ontstond de idee om de toen nog minder gekende markt van grasrobots te onderzoeken. Om het verschil te maken met collega-tuinmachineverkopers en collega’s die allerhande robots verkopen, specialiseren wij ons enkel in grasrobots.

Met succes, want veel klanten kiezen bewust voor GRASROBOTS.be omwille van de professionele en gespecialiseerde aanpak.

Op 14 juni 2005 verkocht ik mijn eerste grasrobot. Sindsdien groeiden mijn kennis en ervaring. Door het steeds toenemend aantal klanten breidde ons team al snel uit tot 6 mensen die fulltime actief zijn om u een snelle en kwaliteitsvolle service te kunnen garanderen.

Ondertussen worden meer dan 2.000 graspleinen automatisch gemaaid door één of meerdere van onze machines. Neem zeker een kijkje in onze referentielijst!

Indien u advies of opmerkingen heeft over onze website of werkwijze, aarzel dan niet om ons hierover aan te spreken.
Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze website en staan steeds paraat om u te helpen.

Laatst gewijzigd op 31/01/2018

Loading...