Grasrobots.be

Cart

GRASROBOTS.be: dé robotmaaier specialist

Welkom bij GRASROBOTS.be, een totaal nieuwe manier van grasmaaien. Onze robotmaaiers maken jou het leven makkelijk. Zowel in je achtertuin als op professionele bedrijfsterreinen of sportvelden houden zij het gras groen en gezond, zonder tussenkomst van personen! Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij je objectief adviseren welke robot de beste oplossing biedt in jouw situatie. Dit zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Naast het aanbod en de verhuur van grasrobots en tuinmachines kan je bij ons uiteraard ook terecht voor onderhoud en herstelling. Wil jij jaar na jaar profiteren van een perfect gemaaid gazon of bedrijfsterrein zonder zorgen? Kies dan voor een van onze zorgeloze servicepakketten en vertrouw op de kennis en ervaring van dé robotmaaier specialist. Zo kan je onbezorgd genieten van jouw machine en blijft deze in topconditie, het hele jaar door. 

Jarenlange ervaring met een aanpak die werkt

Drijvende kracht achter GRASROBOTS.be is Nico Janssens. Hij is opgegroeid in het tuinaanlegbedrijf van zijn ouders dat in 1978 is opgericht, vandaag gekend als TUINEN-JANSSENS in Zele. Naast zijn passie voor natuur en tuinen heeft hij een grote voorliefde voor mechanica en automatisering. Om die reden studeerde hij in 2004 af als industrieel ingenieur elektromechanica aan de Hogeschool Gent. Tijdens een aanvullende opleiding in 2005 aan de Universiteit Gent ontstond het idee om de toen nog minder gekende markt van grasrobots te onderzoeken. Met succes, want veel klanten kiezen ondertussen bewust voor het team van GRASROBOTS.be omwille van de professionele en gespecialiseerde aanpak.

Kies jij voor dé robotmaaier specialist?

Ben jij op zoek naar een grasrobot of tuinmachine? Neem dan snel contact op met dé robotmaaier specialist voor meer informatie of kom langs in onze toonzaal te Dendermonde of Waregem. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Wil je snel en eenvoudig je grasrobot of tuinmachine online kopen? Kijk dan meteen in onze webshop en maak je keuze.

Loading...