Grasrobots.be

Cart

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe accu voor je Robomow of veiligheidsmessen voor je Ambrogio robotmaaier, in de webshop van GRASROBOTS.be kan je kiezen uit diverse originele robotmaaier onderdelen van onder meer de merken Ambrogio, Belrobotics, Husqvarna en Robomow. Ook voor accessoires, zoals laadstations en wielen, ben je bij ons aan het juiste adres! Bestel eenvoudig online, zo beschik je snel over de gewenste onderdelen of accessoires. 

Breed assortiment onderdelen van diverse merken

Een robotmaaier bestaat uit diverse onderdelen. Zo vind je onder de kunststof kap de motor en de mesjes van de maaier. Wanneer de mesjes versleten zijn, is het aangewezen om deze te vervangen door nieuwe exemplaren. In onze webshop vind je daarom een resem aan diverse robotmaaier onderdelen tegen een scherpe prijs. Ook andere accessoires zijn in onze webshop te verkrijgen, zoals een achterwielkit in het geval de wielen van jouw grasrobot extra grip nodig hebben of een muurbeugel indien je graag plaats bespaart in de garage of tuinhuis tijdens de winter wanneer jouw robotmaaier zijn winterslaap doet.

Personaliseer je robotmaaier naar wens

Geen tuin is hetzelfde. Met ons assortiment praktische accessoires voor robotmaaiers kan jij je tuin inrichten precies zoals je zelf wil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beschermhuis om over het laadstation van jouw grasrobot te plaatsen. Zo bescherm je deze tegen zon en regen. Of ben je geen fan van de klassieke, grijze behuizing van jouw Husqvarna grasrobot? Dan kan je bij ons kiezen uit behuizingen in diverse kleuren om jouw robotmaaier te personaliseren! 

Meer informatie over robotmaaier onderdelen en accessoires

Ben jij op zoek naar een onderdeel of accessoire voor jouw grasrobot? Kijk dan snel in onze webshop. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen in principe elk onderdeel leveren van alle grasrobots die wij ooit hebben verkocht. Wij helpen je graag verder en stellen desgewenst een offerte op maat voor je op.

Loading...