Grasrobots.be

Cart

Waarom hiervoor kiezen?

 • Je gaat voor maximaal comfort op maat!
 • Voor tussentijdse interventies betaal je geen transportkost*(*)
 • Door een regelmatig onderhoud, reken je steeds op een betrouwbare machine
 • Jouw garantieverlenging blijft geldig bij een regelmatig onderhoud
 • Bespaar 5% op alle onderdelen (niet geldig op accessoires)

 

Soorten overeenkomsten:

 

Volgende werkzaamheden vallen binnen de overeenkomst BASIS onderhoud COMFORT onderhoud OMNIUM SERVICE
Verplaatsingsforfait bij tussentijdse interventies V*+** V** V**
Onderhoud volgens de regels van de kunst V V V
Ophalen incl. winterstalling   V V
Terugbrengen incl. controle vaste installatie   V V
Alle onderdelen     V**
Gewerkte uren bij tussentijdse interventies     V**

* Uitgesloten zijn interventies aan vaste installatie (=laadstation-voedingskabel-voeding), wanneer die niet werden binnengebracht/gecontroleerd tijdens het basisonderhoud.

** Uitgesloten zijn interventies veroorzaakt door ongelukken en abnormaal gebruik en draadbreuken.

 

Prijzen:

Merk van de robot BASIS onderhouds-overeenkomst COMFORT onderhouds-overeenkomst
AMBROGIO & SABO & JOHN DEERE € 225,00 € 295,00
HUSQVARNA € 199,00 € 269,00
ROBOMOW RM € 210,00 € 280,00
ROBOMOW RX € 235,00 € 305,00
ROBOMOW RL € 249,00 € 319,00
ROBOMOW RC/MC500 € 275,00 € 345,00
ROBOMOW RS/MS € 295,00 € 365,00
BELROBOTICS GM € 475,00 € 575,00
BELROBOTICS PM € 585,00 € 698,00
BELROBOTICS BM € 695,00 € 810,00


Prijzen in bovenstaande tabel zijn incl. BTW.

Prijzen onderhouds-overeenkomsten zijn inclusief 21% btw, geldig vanaf 1 januari 2019 tot nader order en ter vervanging van alle voorgaande.

Omdat de prijzen van de OMNIUM-SERVICE afhankelijk zijn van de oppervlakte van het gazon verwijzen we hiervoor naar een afzonderlijk document.

Niet bindend document, onder voorbehoud van wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving in specificaties en prijzen.

 

Voorwaarden:

 • De juiste prijs van een onderhoudsovereenkomst is afhankelijk van het merk en het type van de grasrobot. Uitgebreide informatie kan worden teruggevonden op onze prijslijst.
 • Onderhoudsovereenkomst is enkel mogelijk voor FULL-service klanten binnen ons werkgebied.
 • Deze overeenkomst (zowel lidmaatschap als onderhoudsovereenkomst) wordt aangegaan voor een vaste, niet – herleidbare en niet – opzegbare periode van 3 jaar. Deze periode vangt aan op 1 oktober eerstkomende en eindigt op 31 september van het daaropvolgende jaar. Indien geen van beide partijen, uiterlijk 2 maanden voor de einddatum, te kennen geeft de overeenkomst te willen stopzetten, zal de overeenkomst onder dezelfde voorwaarden stilzwijgend worden vernieuwd. De kennisgeving dient schriftelijk te gebeuren hetzij via email hetzij via briefwisseling. De hernieuwing is standaard voor een vaste periode van 1 jaar.
 • De aanrekening gebeurt jaarlijks op 1 september.
 • De betaling dient uiterlijk 30 dagen na factuur datum te gebeuren. Dit geeft ons de mogelijkheid om vanaf 1 oktober de planning voor het winteronderhoud op te maken. Bij laattijdige betaling kan niet gegarandeerd worden dat de maaier nog mee kan geïntegreerd worden in de ophaalronde. In deze laatste situatie kan je er eventueel voor kiezen om de robot zelf binnen te brengen. Dat dient te gebeuren vóór 31 januari eerst komende.
 • Bij een basisonderhoud sta je zelf in voor het transport van de grasrobot(s). Het binnenbrengen dient te gebeuren tussen oktober en januari. Gebeurt dit buiten deze periode, dan wordt een toeslag gerekend van € 50.
 • Tijdens de herstelling is er de mogelijkheid tot het gebruik van een vervangtoestel. Dit is kosteloos tot jouw herstelling klaar is. Kom je echter later jouw toestel ophalen, zal een toeslag worden aangerekend van 5 euro per dag voor het gebruik van de vervangmachine.
 • Wordt de overeenkomst aangegaan na de winterperiode, dan zal de eerste afrekening op de gewenste startdatum worden uitgevoerd. De eerste periode (12 maanden) van de overeenkomst wordt dan zonder bijkomende kost verlengd met de periode tussen de startdatum en 1 oktober eerstkomende.
 • Indien de klant deze overeenkomst gedurende de looptijd toch wenst te beëindigen is deze aan GRASROBOTS.be een bedrag verschuldigd gelijk aan de vergoeding voor de hele nog lopende duur van de overeenkomst of van de verlengde overeenkomst.
 • De overeenkomst wordt automatisch beëindigd wanneer de maaier door GRASROBOTS.be wordt geliquideerd of overgenomen.
 • De overeengekomen vergoeding in deze overeenkomst is jaarlijks gekoppeld aan de schommeling van het indexcijfer der consumptieprijzen. Hierbij komt de basisindex overeen met deze van de maand voorafgaand aan de datum van opmaak van deze overeenkomst. En is de nieuwe index deze van de maand voorafgaand aan de verjaardag van deze overeenkomst.
 • De prijzen binnen deze overeenkomst kunnen marktconform worden gewijzigd. De klant zal hiervan uiterlijk op 1 september worden verwittigd. Op dat moment kan de klant eenzijdig deze overeenkomst stopzetten.
Loading...