Grasrobots.be

Cart

GROEN-TECHNIEK.be

Met fierheid kondigen wij de samenwerking aan met TUINMACHINES DEVOS in Waregem.

 

 

 

TUINMACHINES DEVOS is in 2001 gestart in Otegem (tussen Kortrijk en Oudenaarde), sinds 2006 zijn ze gevestigd in Waregem.
Als officieel verdeler van Husqvarna, John Deere, Gianni Ferrari, Eliet en nog vele andere bekende merken is Tuinmachines Devos ondertussen uitgegroeid tot dé referentie in Waregem en omstreken voor de veeleisende tuinmachineliefhebber.

 

 

Waarom doen we dit?

  • Wij willen met deze samenwerking dichter bij onze West-Vlaamse klanten staan om een nog betere en efficiëntere ondersteuning te bieden.
    Door de aanvulling van het productgamma met verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van diverse tuinmachines willen wij het comfort van onze bestaande en toekomstige klanten verhogen.
  • TUINMACHINES DEVOS wil van zijn kant een expert aan boord halen, waarmee de snel groeiende vraag naar automatisch maaien op een uiterst professionele manier kan ingevuld worden. Het productgamma van robotgrasmaaiers vergroot van één merk naar 5 merken, waarmee ze dé referentie in West-Vlaanderen worden voor wat betreft robotmaaiers.

 

Wat verandert er voor uw als klant van GRASROBOTS.be?

Dankzij de aanvulling van ons productgamma met een uitgebreide range van tuinmachines zijn we in staat u een complete oplossing te bieden voor alle tuinwerkzaamheden.
Bovendien verhuren we zo goed als ons volledige productassortiment, wat ons in staat stelt om u nog meer comfort te garanderen.
Bezoek zeker onze vernieuwde dealerpagina van Husqvarna eens, via: https://grasrobots-be.husqvarnadealers.be/
Gezien de logistieke beperkingen voor grote machines leggen we voor klanten buiten de regio Waregem enkel de focus op ‘kleine’ machines.
Onze adressen en communicatiekanalen blijven behouden.
In Waregem blijft het bestaande team actief met uitzondering van Tom. Mie blijft het gekende gezicht in de winkel. Ze wordt bijgestaan door Anton, die samen met Jan zorgt voor een uitstekende service in het eigen atelier!
Ook de naam TUINMACHINES DEVOS blijft nog even in gebruik, maar zal geleidelijk overgaan in de naam GROEN-TECHNIEK.be.

 

Opendeur:

Wij hopen u via deze weg voldoende te hebben geïnformeerd en zien ernaar uit u te mogen verwelkomen op onze eerste gezamenlijke opendeurdag op ZATERDAG 23 MAART doorlopend van 9u tot 18u.
Adres : Henri Lebbestraat 108, 8790 Waregem.
www.tuinmachines-devos.be .

 

 

Bedankt voor uw vertrouwen!

Team Waregem: Mie, Jan, Anton
Team Dendermonde: Nico, Griet, Leentje, Ahmet, Patjen, Stefaan, Andy & Patrick

: Tags , , , ,
Loading...