Grasrobots.be

Cart

GROEN-TECHNIEK.be

Met fierheid kondigen wij de overname aan van TUINMACHINES DEVOS in Waregem.

 

 

 

TUINMACHINES DEVOS is in 2001 gestart in Otegem (tussen Kortrijk en Oudenaarde), sinds 2006 zijn ze gevestigd in Waregem.
Als officieel verdeler van Husqvarna, John Deere, Gianni Ferrari, Eliet en nog vele andere bekende merken is Tuinmachines Devos ondertussen uitgegroeid tot dé referentie in Waregem en omstreken voor de veeleisende tuinmachineliefhebber.

 

 

Waarom doen we dit?

  • Wij willen  dichter bij onze West-Vlaamse klanten staan om een nog betere en efficiëntere ondersteuning te bieden.
    Door de uitbreiding van het productgamma met verkoop, verhuur, herstellingen en onderhoud van diverse tuinmachines willen wij het comfort van onze bestaande en toekomstige klanten verhogen.
  • Voor de bestaande en toekomstige klanten van TUINMACHINES DEVOS komt er door de overname expert aan boord, waarmee de snel groeiende vraag naar automatisch maaien op een uiterst professionele manier kan ingevuld worden. Het productgamma van robotgrasmaaiers vergroot van één merk naar 5 merken, waarmee ze dé referentie in West-Vlaanderen worden voor wat betreft robotmaaiers.

 

Wat verandert er voor uw als klant van GRASROBOTS.be?

Dankzij de uitbreiding van ons productgamma met een uitgebreide range van tuinmachines zijn we in staat u een complete oplossing te bieden voor alle tuinwerkzaamheden.
Bovendien verhuren we zo goed als ons volledige productassortiment, wat ons in staat stelt om u nog meer comfort te garanderen.
Bezoek zeker onze vernieuwde dealerpagina van Husqvarna eens, via: https://grasrobots-be.husqvarnadealers.be/
Gezien de logistieke beperkingen voor grote machines leggen we voor klanten buiten de regio Waregem enkel de focus op ‘kleine’ machines.
Onze adressen en communicatiekanalen blijven behouden.
In Waregem werd het bestaande team vervangen door: Audrey, Lieven & Anton.
De naam TUINMACHINES DEVOS wordt overschreven door GRASROBOTS.be.

Adres : Henri Lebbestraat 108, 8790 Waregem.
www.tuinmachines-devos.be .

Bedankt voor uw vertrouwen!

Team Waregem: Audrey, Lieven, Anton
Team Dendermonde: Nico, Griet, Stijn, Leentje, Ahmet, Patjen, Stefaan, Andy , Rob

: Tags , , , ,
Loading...