Grasrobots.be

Cart

Boek jouw advies op maat door een expert van GRASROBOTS.be of vraag een offerte aan! Dus zoek je een overzicht van de mogelijkheden? Stuur ons een mailtje of spring dan gerust even binnen met een foto of schets van het betreffende maaigebied.

Advies op maat – wat houdt dit in?

Advies door een GRASROBOTS.be-expert?

Ontdek welke robotmaaiers het meest geschikt zijn.
Krijg tips en advies over het eventuele ontwerp, de aanleg of de aanpassing van je tuin, zodat jouw grasrobot perfect zijn werk kan doen.
Ontdek wat de echte voor- en nadelen zijn van de beste robotgrasmaaiers dankzij een transparante en eerlijke vergelijking binnen het gamma van GRASROBOTS.be.
We nemen je twijfels en keuzestress weg.
Krijg professioneel advies, zodat je klaar bent voor een doe-het-zelf-installatie.

Wanneer heb je ons advies nodig?

Heb je geen idee waar je je ‘onderzoek’ moet beginnen? Of heb je reeds een overvloed aan informatie gekregen waardoor je het bos door de bomen niet meer ziet?

Hoor je dat de buurman tevreden is over een Husqvarna Automower, maar is je collega dan weer laaiend enthousiast over zijn Stilh iMow? En is er dan nog iemand anders in je kennissenkring die niet kan zwijgen over zijn Honda Miimo? Kortom, jouw omgeving doet je twijfelen over de meest geschikte grasrobot. Herkenbaar?

Voordat je een aankoop doet, krijg je uiteraard graag tips en advies voor het ontwerp of de aanleg van jouw (grasrobotvriendelijke) tuin. Of noodzakelijke aanpassingen in je tuin om de robot beter te laten functioneren.

Vraag een demonstratie van de verschillende mogelijkheden aan op ons demo-terrein te Dendermonde.

Of vraag een grondige, objectieve analyse van jouw tuin aan bij één van onze experten, waarbij volgende zaken worden toelichten:

  • Selectie van de meest geschikte machines
  • Noodzakelijke aanpassingen
  • Specifieke voor- en nadelen
  • Wat kan de grasrobot maaien en wat beter niet?
  • Welke voorzieningen zijn nodig voor een optimale opstelling van het laadstation?

Advies op maat in 5 stappen

Vraag je advies op maat aan bij GRASROBOTS.be en dan doorlopen we samen deze stappen:

Maak een afspraak
Vul het online aanvraagformulier in en volg de verdere instructies. Óf spring even binnen bij een GRASROBOTS.be-winkel in de buurt. We stemmen onze agenda’s op elkaar af en prikken een datum.

Advies op maat kan bij jou ter plaatse, in onze winkels of via mail of telefoon.
De voorbereiding
De afspraak ligt vast. Bereid gerust een lijstje voor met al jouw vragen. Denk alvast even na waar je graag het laadstation ziet staan. Heb je ideeën om de tuin nog aan te passen? Komen er later nog obstakels of gaan er juist zaken weg?

Een goede voorbereiding helpt onze expert om een beter beeld te krijgen van het maaigebied en de eventuele toekomstige aanpassingen.

De afspraak
Hier zijn we dan! We nemen de tuin samen met je door. We bekijken de vorm, de ondergrond, mogelijke invloeden van buitenaf, permanente en tijdelijke obstakels, elektriciteitsvoorzieningen en dergelijke meer. Door middel van gerichte vraagstelling en gezamenlijk overleg wordt een voorstel samengesteld met de meest optimale oplossing(en).

Je persoonlijk dossier
We creëren jouw persoonlijke, digitale dossier. Hierin vind je jouw advies op maat, relevant beeldmateriaal van het terrein en de obstakels, de berekeningen via luchtfoto, eventuele gevraagde aanpassingen en noodzakelijke toebehoren terug. Daarnaast krijg je een transparante en gedetailleerde prijsofferte met daarin de verschillende servicemogelijkheden verwerkt.

Aan de slag!
Grasrobot en toebehoren mee? Check! De nodige tips en tricks op zak? Check! Nu kan jij aan de slag als een echte professional. Slaap je er toch nog liever een nachtje over? Geen probleem, we bewaren je dossier tot je er klaar voor bent.

Laat je de installatie toch liever uitvoeren door onze expert? Dan prikken we hier samen een datum voor.

* Algemene voorwaarden:

Bij GRASROBOTS.be is een advies op maat gratis. Een advies op maat bevat 1 uur analyse en advies op maat voor 1 tuin als de verplaatsing binnen een straal van 30 km inbegrepen.

Extra diensten
Wens je meer dan 1 uur begeleiding of advies voor meerdere tuinen? Dat kan! Per extra tuin betaal je een toeslag van € 40 bovenop het standaardtarief.
Is onze verplaatsing voor advies op maat verder dan 30 km? Dan gelden volgende verplaatsingskosten:
– afstand tussen 30-40 km: € 10 bovenop standaardtarief
– afstand tussen 40-50 km: € 20 bovenop standaardtarief

Loading...