4  producten.
Robomow


Terwijl andere automatische grasmaaiers dagelijks een zeer klein stukje van het gras afsnijden, zal de Robomow enkele keren per week het gras in kleine snippers maaien. Dit heeft als voordeel dat de robot minder frequent dient te maaien.

De Robomow-machine is een toegewijde mulchmaaier die beter mulcht dan traditionele maaiers. Dat heeft hij te danken aan zijn Gesloten-Kamer-Mulching Systeem en de messen die met een snelheid van 5800 toeren/minuut draaien, het dubbele van een standaard benzinemaaier. Bovendien is Robomow de enige maairobot die langer gras kan onderhouden. Hij zal dus niet dagelijks maaien(afhankelijk van de totale gazongrootte).

Robomow is een geschikte maairobot om een terrein dat is opgedeeld in verschillende delen te onderhouden. Dankzij de afstandsbedieningbediening (standaard bij RS 630, optioneel bij andere modellen) kan de robot eenvoudig verplaatst worden.

De machines zijn uitgerust met een bluetooth module, waardoor het mogelijk is om ze te besturen en in te stellen vanaf een smartphone (je dient hiervoor een gratis app te downloaden).

Wat eventueel als minpuntje aan deze automatische grasmaaiers is op te merken, is dat ze - in vergelijking met andere - iets meer lawaai maken (72 dB bij hoog gras, 66 dB bij normale grashoogte). Evenwel, als deze robot slechts een aantal keer per week dient te maaien, is de geluidshinder te minimaliseren.

Robomow wordt ook verkocht via WOLF Garten. Technisch zijn er geen verschillen.

Bezoek zeker het Youtube kanaal van Robomow eens, je vindt er allerhande interessante filmpjes.

 

We hebben er dit seizoen voor gekozen om slechts een beperkt aantal Robomow modellen aan te bieden. Hierbij gaan we vooral voor kwaliteit,betrouwbaarheid èn flexibiliteit. We hebben daarom bewust de kleinse RC304 weggelaten omdat deze geen borstelloze maaimotor heeft. Ook model RS612 bieden wij niet aan omdat deze machine geen robuuste wielmotoren heeft en bovendien heeft ze maar een 4 Ah batterij, wat nogal weinig is naargelang het vermogen van de maaier. 

Voor een compleet productoverzicht van Robomow: Product overzicht Robomow 2015.

Voor de leergierigen onder ons: Brochure 2015 ROBOMOW.

Mandje

Geen producten

Verzendings kosten 0,00 €

Totaal 0,00 €

Prijzen zijn BTW inclusief

Mandje Snel Bestellen

CONTACTGEGEVENS

GRASROBOTS.be BVBA
Gentsesteenweg 288
B-9240 Zele
Tel +32 (0)9 337 02 88 
info@grasrobots.be

Getuigenis

Super toestel !

Hallo Nico, wil je AUB even een set nieuwe mesjes opsturen voor onze ACX230. Super toestel trouwens! Hartelijk dank.

Lees meer getuigenissen