6  producten.
Husqvarna


Het Zweedse merk Husqvarna is met meer dan 19 jaar ervaring één van de pioniers op de markt van de robotmaaiers. Hun assortiment bestaat uit 6 modellen, alle volautomatische Automowers.

Met de hybride grasrobot speelt Husqvarna als enige fabrikant in op de steeds groter wordende vraag naar zonnepanelen. Deze robot werkt immers deels op zonne-energie.

Voor complexe tuinen zijn Husqvarna-maairobots meestal de beste oplossing!

Qua gebruiksvriendelijkheid scoren deze modellen erg hoog. Deze grasrobot kan helemaal afgestemd, ingesteld en aangepast worden aan de eigen wensen en behoeften. De Automower is verrassend licht en gemakkelijk te dragen (9 tot 13,5 kg).

Door zijn 3 of 5 scheermesachtige messen zorgt hij voor een perfecte maaimethode.
Hij kan 24 uur per dag, 7 dagen per week maaien indien nodig. Dit is enkel van toepassing indien de Automower gebruikt wordt bij maximale capaciteit.
Juist omdat hij zo frequent maait, blijven er weinig grasresten liggen. Het willekeurige maaipatroon zorgt ervoor dat het gras egaal gemaaid wordt zodat u een uitstekend maairesultaat bekomt.

De grote wielen met profiel zijn speciaal ontwikkeld zodat de robot prima grip heeft, ook op een oneffen terrein en zelfs op hellingen (tot 35%).

Husqvarna maairobots zijn de stilste op de markt. Met een geluidsniveau van 64 dB zullen uw buren er geen hinder van ondervinden.

Husqvarna grasrobots zijn de veiligste op de markt! De maaimessen zitten ver van de buitenste rand en stoppen onmiddellijk met draaien als de machine opgetild wordt.

De handige functies die optimale prestaties combineren met gebruikerswensen zorgen ervoor dat het programmeren van uw grasrobot net zo eenvoudig is als het instellen van uw mobiele telefoon.
U kunt bovendien uw Automower met een gerust hart 's nachts laten buiten staan. Zonder de 4-cijferige PIN-code kan er immers met de robot niets worden aangevangen.

Gardena is een onderdeel van de Husqvarna groep, de modellen 305 en 308 en 220AC worden ook verkocht via Gardena. Er zijn een aantal technische en uiterlijke verschillen.
Mandje

Geen producten

Verzendings kosten 0,00 €

Totaal 0,00 €

Prijzen zijn BTW inclusief

Mandje Snel Bestellen

CONTACTGEGEVENS

GRASROBOTS.be BVBA
Gentsesteenweg 288
B-9240 Zele
Tel +32 (0)9 337 02 88 
info@grasrobots.be

Getuigenis

Een Pluim !

Mijnheer Janssens, zaterdag 12 mei is er een technieker bij me langs geweest om een draadbreuk op te sporen en te herstellen. Dat is dus al een poosje geleden, maar ik wil toch nog even de positieve ervaring die ik met u, de dame aan de telefoon en de betreffende technieker gehad heb, meegeven. Jullie manier van werken getuigt van klantvriendelijkheid en efficiëntie, wat niet meer zo evident is tegenwoordig. Vriendelijke groeten, Eddie

Lees meer getuigenissen