Faq Center

test

Een robotmaaier is niet anders dan veel producten die we dagelijks gebruiken. Een afwasmachine doet onze afwas, een wasmachine wast onze kleren en antwoordapparaten nemen de telefoon voor ons op. Al deze producten zijn er om onze tijd te besparen, net als de een grasrobot. Dit heeft niets met luiheid te maken, maar met een slimmere manier om onze tijd in te delen, zodat u uw tijd op een andere wijze kunt doorbrengen. Het is simpelweg de volgende logische stap in het ontwerp van grasmaaiers.

Neen.

De perifere draad dient om de werkruimte van de robot af te bakenen. Hij vormt een onzichtbare, kunstmatige grens. Hij kan ook rondom obstakels op uw terrein zoals zwembaden, struiken en bloemenperken, kiezelpaden, bomen met uitstekende wortels enz. worden gelegd om deze af te bakenen.

Geen enkele grasrobot geeft zichtbaar afval. Afhankelijk van het type robot wordt langer gras gemulcht tot kleine snippers die verdwijnen tussen het gras. Andere maaien dan weer zeer regelmatig, meestal dagelijks, een klein stukje van het gras zodanig dat ook die snippers gemakkelijk composteren en opnieuw kunnen worden opgenomen als voedsel voor uw gazon.

Een robot kan gemakkelijk 10 jaar meegaan. Je kan hem het beste vergelijken met een auto: ook van de grasrobot zijn alle onderdelen apart te vervangen.

Gedurende 2 jaar heeft u garantie op de grasrobot, inclusief onze werkuren en volgens de fabrieksvoorwaarden. Op de batterijen heeft u 1 jaar garantie (maar dit kan wat verschillen per merk). Transportkosten vallen nooit onder garantie.

  • De robot is te klein voor de oppervlakte die moet gemaaid worden
  • De batterij is versleten
  • De robot is verkeerd ingesteld
  • De robot maait te weinig
Voorbeelden hiervan vindt u hieronder:

 

Cart

No products

Shipping 0,00 €

Total 0,00 €

Prices are tax included

Cart Check out

Testimonial

Professioneel advies

Bedankt voor het professioneel advies van vorige zaterdag. Als de installatie ook zo professioneel gebeurt zal ik een zeer tevreden klant zijn.

Know more..