Disclaimer

De inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van GRASROBOTS.be BVBA en wordt beschermd door de universele auteursrechten. U mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.

GRASROBOTS.be BVBA zal zich inspannen om de informatie op deze website bij te werken en nauwkeurig te houden. GRASROBOTS.be BVBA kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan uw systeem die het resultaat zijn van uw toegang tot, of uw onvermogen tot toegang tot deze website.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar GRASROBOTS.be BVBA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is bovendien niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Iedere link naar een andere site is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van GRASROBOTS.be BVBA behalve om de producten of diensten te identificeren.

GRASROBOTS.be BVBA is vrij om de inhoud van alle berichten die u naar deze site of per e-mail naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeën, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking van GRASROBOTS.be BVBA. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan uit het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen en diensten.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. GRASROBOTS.be BVBA behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

Het GRASROBOTS.be BVBA logo en de lay-out en vormgeving van deze website en de downloadbare items zijn eigendom van GRASROBOTS.be BVBA en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van GRASROBOTS.be BVBA. Alle logo's van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.


Mandje

Geen producten

Verzendings kosten 0,00 €

Totaal 0,00 €

Prijzen zijn BTW inclusief

Mandje Snel Bestellen

CONTACTGEGEVENS

GRASROBOTS.be BVBA
Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde
Tel +32 (0)9 337 02 88 
info@grasrobots.be

Getuigenis

Al 4 jaar content

In april 2010 kocht ik een Robomow RM400 aan. Dit is mijn beste investering ooit!

Lees meer getuigenissen