9  producten.
Robomow

Terwijl andere automatische grasmaaiers dagelijks een zeer klein stukje van het gras afsnijden, zal de Robomow enkele keren per week het gras in kleine snippers maaien. Dit heeft als voordeel dat de robot minder frequent dient te maaien.

De Robomow-machine is een toegewijde mulchmaaier die beter mulcht dan traditionele maaiers. Dat heeft hij te danken aan zijn Gesloten-Kamer-Mulching Systeem en de messen die met een snelheid van 5800 toeren/minuut draaien, het dubbele van een standaard benzinemaaier. Bovendien is Robomow maairobots kunnen zeer gemakkelijk langer gras onderhouden. De machine zal dus niet dagelijks hoeven te maaien (afhankelijk van de totale gazongrootte).

Robomow is een geschikte maairobot om terreinen te onderhouden die zijn opgedeeld in verschillende delen. Dankzij de afstandsbedieningbediening (optioneel) kan de robot eenvoudig verplaatst worden.

De machines zijn uitgerust met een bluetooth module, waardoor het mogelijk is om ze te besturen en in te stellen vanaf een smartphone (u dient hiervoor een gratis app te downloaden).

Wat eventueel als minpuntje aan deze automatische grasmaaiers is op te merken, is dat ze - in vergelijking met andere - iets meer lawaai maken (72 dB bij hoog gras, 66 dB bij normale grashoogte). Evenwel, als deze robot slechts een aantal keer per week dient te maaien, is de geluidshinder te minimaliseren.

Bezoek zeker het Youtube kanaal van Robomow eens, u vindt er allerhande interessante filmpjes.

Robomow Hotline: 070-660124 (€0,30/gesprek!)


Mandje

Geen producten

Verzendings kosten 0,00 €

Totaal 0,00 €

Prijzen zijn BTW inclusief

Mandje Snel Bestellen

CONTACTGEGEVENS

GRASROBOTS.be BVBA
Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde
Tel +32 (0)9 337 02 88 
info@grasrobots.be

Getuigenis

Winteronderhoud automatische grasmaaier

Graag geef ik mijn grasrobot, mijn tuinhulp die altijd paraat is en nooit zeurt, in jouw veilige handen deze winter.

Lees meer getuigenissen