7  producten.
Husqvarna


Het Zweedse merk Husqvarna is met meer dan 19 jaar ervaring één van de pioniers op de markt van de robotmaaiers. Hun assortiment bestaat uit 7 modellen, allen volautomatische Automowers.

Voor complexe tuinen zijn Husqvarna grasrobots meestal de beste oplossing! Elk type maakt gebruik van minstens 1 begeleidingslus (bij de zwaardere modellen worden er 2 of 3 gebruikt).

Qua gebruiksvriendelijkheid scoren deze modellen erg hoog. Deze grasrobot kan helemaal afgestemd, ingesteld en aangepast worden naar de eigen wensen en behoeften. De Automower is verrassend licht en gemakkelijk te dragen (9 tot 13,5 kg).

Door zijn 3 of 5 scheermesachtige messen zorgt hij voor een perfecte maaimethode.
Hij kan 24 uur per dag, 7 dagen per week maaien indien nodig. Dit is enkel van toepassing indien de Automower gebruikt wordt bij maximale capaciteit.
Juist omdat hij zo frequent maait, blijven er weinig grasresten liggen. Het willekeurige maaipatroon zorgt er voor dat de robot geen sporen vormt en dat het gras egaal gemaaid wordt, zodat u een uitstekend maairesultaat bekomt.

De grote wielen met profiel zijn speciaal ontwikkeld zodat de robot prima grip heeft, ook op een oneffen terrein en zelfs op hellingen (tot 35%). 

Husqvarna maairobots zijn de stilste op de markt. Met een geluidsniveau van 64 dB zullen uw buren er geen hinder van ondervinden.

Husqvarna grasrobots zijn bovendien de veiligste op de markt! De maaimessen zitten ver van de buitenste rand en stoppen onmiddellijk met draaien als de machine opgetild wordt.

De handige functies die optimale prestaties combineren met gebruikerswensen zorgen ervoor dat het programmeren van uw grasrobot net zo eenvoudig is als het instellen van uw mobiele telefoon.
U kunt bovendien uw Automower met een gerust hart 's nachts laten buiten staan. Zonder de 4-cijferige PIN-code kan er immers met de robot niets worden aangevangen.

"After sales support" verloopt van een leien dakje.

Gardena is een onderdeel van de Husqvarna groep, de modellen 305 en 308 en 220AC worden ook verkocht via Gardena. Er zijn een aantal technische en uiterlijke verschillen.

Bezoek zeker het Youtube kanaal van Husqvarna eens, je vindt er allerhande interessante filmpjes.
Mandje

Geen producten

Verzendings kosten 0,00 €

Totaal 0,00 €

Prijzen zijn BTW inclusief

Mandje Snel Bestellen

CONTACTGEGEVENS

GRASROBOTS.be BVBA
Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde
Tel +32 (0)9 337 02 88 
info@grasrobots.be

Getuigenis

Snelle & degelijke service

De robot is terug opgestart na het plaatsen van de nieuwe adapter. Ik houd er aan om jullie te danken voor de vlotte samenwerking en snelle oplossing naar aanleiding van het defect. Professioneel!

Lees meer getuigenissen