7  producten.
1.500m² - 4.500m²

Hieronder vindt u een overzicht van alle robotmaaiers die in aanmerking komen om een gazon tussen 1.500m² en 4.500m² te onderhouden.

Ze staan gerangschikt op basis van hun maximale maaicapaciteit. Niet alle maaiers uit deze groep zijn in staat om effectief 4.500m² te maaien.

U zal merken dat enkele machines in dit overzicht een maximale maaicapaciteit hebben ruim over de 4.500m². Dit komt omdat wij ernaar streven om maaiers slechts op maximaal 50% van hun capaciteit te benutten. Op die manier heeft u voldoende reserve en dat komt uw comfort en de levensduur van de machine ten goede.

Grote tuinen met een (middel)grote afgesloten zone, parktuinen, grote oppervlaktes die moeten gemaaid worden,... komen in aanmerking voor een grasrobot uit deze categorie.

Zoals u reeds kon lezen in vorig menu is het niet de bedoeling om uw vast te pinnen op deze oppervlakte categorieën, ze dienen enkel als leidraad voor wie niet weet waar beginnen.Mandje

Geen producten

Verzendings kosten 0,00 €

Totaal 0,00 €

Prijzen zijn BTW inclusief

Mandje Snel Bestellen

CONTACTGEGEVENS

GRASROBOTS.be BVBA
Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde
Tel +32 (0)9 337 02 88 
info@grasrobots.be

Getuigenis

Zo zie je maar..

Beste Mr. Schouls. Deze mail om jullie te bedanken voor de vlotte installatie van de grasrobot bij mijn mama. Zoals jullie weten was ze initieel tegen dit project, vanwege haar afnemende gezondheid, maar nu is ze zeer blij. De robot geeft leven in haar tuin die nu altijd op en top verzorgd is. De professionaliteit van uw firma en medewerkers maakt dat ik jullie zeker zal aanbevelen bij vrienden en buren.

Lees meer getuigenissen